dijous, 5 de setembre del 2013

Setembre fruiter, alegre i fester

Ara que en un tres i no res comença l'escola, és temps d'anar organitzant les vesprades de cara a l'octubre. Està clar que no hi ha res com eixir de classe i anar-se'n de cap a la plaça o al parc més proper per berenar i moure les cames. Però a part de jugar, als xiquets també els agrada la música, ballar, fer esport i/o qualsevol tipus de manualitat. Estem parlant de passar-ho bé. De fer nous amics fora del nucli de l'escola. D'ampliar la xarxa social 'física'. I qui sap si qualsevol d'aquestes activitats acaben sent per ells una forma de vida.

Hi ha unes horetes des de les 5 de la vesprada (pensant que fan jornada partida) fins vora les 7 o les 8, en que els nostres xiquets i xiquetes quan eixen d'escola necessiten ocupar el seu temps lliure. Tant a les biblioteques, ludoteques, escoles de música, conservatoris o poliesportius és temps ara de penjar les seues programacions de cara al nou exercici. Hi ha espais que també organitzen tallers de teatre o de circ. Tallers de reposteriaLlibreries que proposen manualitats (dibuix, pintura) partint d'un conte. Llocs on s'apren ballant i cantant. O també hi ha molts col.legis que formen part de les lligues escolars de bàsquet, pilota, futbol o volei.

Les activitats de cara al cap de setmana (espectacles, tallers, rutes, fires i mercats) ja farem per informar-vos periòdicament perquè ho tingueu en compte.

Benviguts, de nou! ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada